Strusshamn kultursenter har i dag gode lokaler for å arrangere foredrag, kurs, møter, ulike aktiviteter og utstillinger. Moderne og store kjøkken gjør det mulig å arrangere festlige sammenkomster i Møllesalen, Kantinen, Pakkhushallen og Steinkjelleren. Lokalene har en bygningsmessig sjel og karakter som gjør det trivelig å være i Strusshamn.

Møllesalen:
Møllesalen er et lyst og innbydende lokale som passer både til møter, kurs, foredrag, og til ulike arrangementer og feiringer. Møllesalen er tilrettelagt med PC med internett, WIFI, prosjektor og taleanlegg. Det er tilhørende kjøkken og toaletter, og dekketøy til 8.0+ personer.
Møllesalen, gang Møllesalen Møllesalen, 50-årslag Møllesalen, 50-årslag III

Pakkhushallen:
Pakkhushallen er det lokalet som er mest brukt til private arrangement. Rommet har god plass til 64 personer, og har et et helt nytt kjøkken med det man trenger av dekketøy og annet utstyr. Lokalet har WIFI, lerret og projektor. Pakkhushallen kan leies sammen med Steinkjelleren til rabattert pris.


kjøkken til Pakkhushallen

Steinkjelleren:
Steinkjelleren er et intimt lokale med plass til 36 personer. Rommet har tykke hvitkalkede steinvegger, og skaper en hyggelig atmosfære rundt mindre tilstelninger. Det er tilgang til kjøkken med det man trenger av dekketøy og annet utstyr. Steinkjelleren kan leies sammen med Pakkhushallen til rabattert pris.

Bestilling er bindende. Ved avbestilling senere enn en måned i forveien må det betales halv leie.

LEIEPRISER, Sjoddien LEIEKONTRAKT; UTLEIEREGLEMENT mm 2017

Alle henvendelser om utleie til:
Sjoddien – Strusshamn kultursenter v/Trond Nesmann Berntsen
tlf. 56 15 81 70 / 916 92 881
trond.berntsen@askoy.kommune.no
eller via Kundetorget 56 15 80 00