Strusshamn kultursenter har i dag gode lokaler for å arrangere foredrag, kurs, møter, ulike aktiviteter og utstillinger. Moderne og store kjøkken gjør det mulig å arrangere festlige sammenkomster i Møllesalen, Kantinen, Pakkhushallen og Steinkjelleren. Lokalene har en bygningsmessig sjel og karakter som gjør det trivelig å være i Strusshamn.

Møllesalen:
Møllesalen er et lyst og innbydende lokale som passer både til møter, kurs, foredrag, og til ulike arrangementer og feiringer. Møllesalen er tilrettelagt med PC med internett, WIFI, prosjektor og taleanlegg. Det er tilhørende kjøkken og toaletter, og dekketøy til 80+ personer.
Møllesalen, gang Møllesalen Møllesalen, 50-årslag Møllesalen, 50-årslag III

 

Sjoddien serveringssteder /Pakkhushallen:
Våren 2018 startet Kees Kroon opp med servering i Pakkhushallen. Steinkjelleren vil også åpne som en øl & vinkjeller. Det vil fremdeles være mulig å leie lokalene til private arrangement, fortrinnsvis inklusiv servering. Dette vil bli administrert av Kees Kroon. Vi anbefaler at man kontakter Sjoddien serveringssteder for å høre hva de kan tilby av mat, drikke og tilrettelegging for arrangementer i Sjoddien.

Lokalet har WIFI, lerret og projektor og kan brukes til møter og samlinger. Pakkhushallen kan leies sammen med Steinkjelleren til rabattert pris.

Steinkjelleren:
Steinkjelleren er et intimt lokale med plass til 36 personer. Rommet har tykke hvitkalkede steinvegger, og skaper en hyggelig atmosfære rundt mindre tilstelninger. 

Bestilling er bindende. Ved avbestilling senere enn en måned i forveien må det betales halv leie.

Kontakt:
Sjoddien serveringssteder v/Kees Kroon,  483 88 390 eller epost: sjs@kroon.no

 https://www.facebook.com/pg/Pakkhushallen

 

LEIEPRISER, Sjoddien LEIEKONTRAKT; UTLEIEREGLEMENT mm 2017

Henvendelser om utleie av Møllesalen til:
Sjoddien – Strusshamn kultursenter v/Trond Nesmann Berntsen
tlf. 56 15 81 70 / 916 92 881
trond.berntsen@askoy.kommune.no
eller via Kundetorget 56 15 80 00