Glede over å skape noe med egne hender

Askøy Husflidslag ble stiftet 18. april 1990. Vi er i dag ca 65 medlemmer. Virksomheten drives på idealistisk grunnlag. Formålet er å fremme husflidsinteressen i lokalsamfunnet. Askøy Husflidslag har lokaler i Sjoddien, Strusshman kultursenter. Der holdes de fleste av våre kurs og møter. Vi har fast strikkekafè siste mandag i måneden. Medlemsmøter og gjerne også en tur for året. Før jul arrangerer vi juleverksted for barn. Vi har utstillinger og arrangerer ulike kurs. Kurs og møter annonseres i Askøyværingen. Våre kurs og medlemsmøter er åpne for alle.

Laget er tilsluttet Hordaland Husflidslag, Norges Husflidslag, Askøy Folkeakademi, Strusshamn kultursenter.

Aktiviteter:
Askøy Husflidslag har medlemsmøter, strikkekafé, utstillinger, juleverksted for barn og driver kursvirksomhet. Vi deltar på felles kulturarrangement i Strusshamn og på Kulturmønstringen på Ravnanger.

Bli medlem av ASKØY HUSFLIDSLAG!
Medlemskontingenten for 2012 er: Hovedmedlem kr. 510,- Honnør kr. 340,- Husstandmedl. kr 340.-, Barn og unge under 26 år kr. 100,- (Innmelding etter 1. oktober er gratis ut året, men du får ikke medlemsfordeler uten at kontingenten er betalt.)

Medlemsfordeler:
10% rabatt på våre kurs
Kurskatalogen og medlemsinformasjon for Askøy tilsendt
Kurs- og kildekatalogen for Hordaland
Kulturtidsskriftet NORSK HUSFLID
Informasjonsbladet PRIMSTAVEN 6 ganger i året
Rabatter på kjøp av bøker og hefter gjennom Norges Husflidslag
Rabatt ved kjøp hos Husfliden, rabatt hos Panduro, må vise gyldig medlemskort NH10 % rabatt på varer hos Panduro Hobby (butikkene + nettbutikk). Medlemsnummer må oppgis. 10 % rabatt på ull, garn (Hifa) og tilbehør hos Hillesvåg Ullvarefabrikk / Hifa. Medlemsnummer må oppgis.

Se ellers www.husflid.no for fullstendig oversikt.

Askøy Husflidslag på Facebook